Wie is Capelli kapper?

Ik ben Caroline Cassee, uw ambulante haarstyliste. Voor jong en oud een fijne oplossing. Na 18 jaar met veel plezier in kapsalons te hebben gewerkt ben ik sinds 2011 gestart als ambulante haarstyliste zodat u nu nog meer kunt genieten van uw "vrije tijd". Dit is een afwisselend beroep en iedere klant wil graag iets anders met hun haar. Hierdoor is voor mij geen enkele dag hetzelfde!

Tijden

Ik werk op donderdag en vrijdag de gehele dag, zaterdag en avond uren in overleg.

Producten

Om u zo professioneel mogelijk van dienst te zijn werk ik met de volgende producten. Producten die staan voor goede kwaliteit en betaalbare prijs.

XP 100

Dit unieke kleursysteem is samengesteld uit mediterrane kruidenextracten en etherische rozemarijnolie. Deze olie beschermt uw hoofdhuid, uw haar wordt tijdens de kleuring gelijk gevoed en beschermd. XP 100 is een haarkleuring met een aangename, frisse geur, een kleuring die uw haar op een milde wijze van een prachtige kleur voorziet.

XP 100 care

XP 100 care zijn verzorgingsproducten die parabeenvrij zijn. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten zoals rozemarijnolie.

Osmo styling

Dit is van oorsprong een Engels merk dat funky styling en doordachte verzorgingsproducten brengt en wordt al in 36 landen wereldwijd verkocht.

XP 100 haarverzorging